Om Farver I Centrum

Egon og Gertha Dalsgaard købte ejendommen Nørre Allé 57 i 1973, da deres malerforretning på Åboulevarden blev for trang. Levering af maling til malerfirmaer og private, samt autolak til et utal af automekanikere i området krævede mere plads. 

Sønnen Lars blev efter få år ansat som hjælp, og det var helt naturligt at han og hans kone Jette, gik ind i partnerskab, og senere overtog forretningen helt da forældrene ønskede at trække sig tilbage.

Farver i Centrum har under skiftende navne og skiftende samarbejdspartnere, været fast leverandør af maling, tapeter og boligtilbehør til områdets mange husstande. I 2005 udvidede forretningen med en afdeling for kunstnerartikler. 

Det brede varesortiment og det engagerede personale, har gennem alle årene været med til at skabe et inspirerende miljø, hvilket har knyttet en stor og trofast kundekreds til stedet. 

Ved årsskiftet 2012 overtog Mahmoud Kais butikken Farver I Centrum på hjørnet at Grønnegade og Nørre Allé, som siden dens oprettelse i 1973 har været drevet af familien Dalsgaard.

2. januar åbnede butikken i nye lokaler på hjørnet lige overfor, og sikrede på den måde at der fortsat ligger en god og velassorteret farvehandel i Aarhus Midtby.

Mahmoud Kais, som også er indehaver af farvehandelen Kais Farver i Bazar Vest, overtog også en del af det tidligere personale, og sammen har de fortsat det inspirerende miljø, den kvalificerede vejledning og den gode service, som alle årene har været kendetegnende for Farver I Centrum.

Som malermester kan Mahmoud Kais malerfirma tilbyde malerarbejde udført inde som ude.

Han er medlem af Danske Malermestres Garantifond.

Farver I Centrum er en selvstændig forretning i Colorama-kæden.