Tip og råd

Tips til tapetopsætning kan fås i filmen her:

http://anza.dk/tips-og-inspiration/vores-film/tapetsering

Når du køber tapet kan du i butikken få et lille hæfte med god vejledning i opsætning for både Easy-Up og til traditionelt tapet.Denne lille film er en rigtig god hjælp når terrassen skal behandles.

http://anza.dk/tips-og-inspiration/artiklar/oliering-af-terrasse
Trænger de gamle rå klinke- eller stengulve til fornyet liv?

FAXE er kommet med et sortiment af effektive produkter til afrensning og behandling af fliser, klinker og andre stenoverflader.


                

  
   
Gammelt og slidt råt klinkegulv først vasket og skrubbet med FAXE Stenrens.

Derefter behandlet 3 gange med FAXE Stenpolish.

Kan fremover vedligeholdes med FAXE Stenpleje og FAXE Stenvask.

 


 

Mal vægge

Indendørs malede vægge  giver flotte overflader. Det er relativt nemt og hurtigt at gøre. Stort set alle typer vægmaterialer kan males. Der findes produkter med forskellig glans, tilpasset til alle typer vægge og miljøer.

Beckers' produkter er vandbaserede og har begrænset lugt ved påføring og tørring. De fleste er mærket med EU Ecolabel og Astma- og Allergiförbundets mærke. Husk altid at male loftet, før du maler væggene. Så slipper du for unødvendige malerpletter og behøver ikke beskytte dine nymalede vægge.

Vær omhyggelig med forarbejdet, og følg vores råd og anvisninger – Læs også på malerbøtten, så får du et godt slutresultat

 

TIP!

Undgå så vidt muligt at spartle, da spartlede flader har en anden struktur end tapet, hvilket vil kunne ses, når væggen er færdigmalet. Fyld i stedet huller og skader ud med latexfuge.

Nogle tips at huske på:

  • Husk, at det gode forarbejde altid betaler sig. Det lægger grunden til et godt slutresultat. Læs også brugsanvisningen på emballagen og følg malingsrådene.
  • Det betaler sig altid at bruge værktøj af en god kvalitet. Hvis du rengør værktøjet snarest muligt, efter du har malet, kan du anvende det igen og igen.
  • Opbevar pensel og rulle i lukket plastpose, når du holder pause.
  • Brug pensel eller hjørnerulle for at få en pæn afslutning.
  • Prøv at rulle så tæt til karme og sokler som muligt.
  • Mal ikke på flader med en lavere temperatur end +5°C.
  • Ved maling af vægflader er en helmat maling mere følsom over for ridser, aftørring eller mekanisk slid (bliver blank) end malinger med højere glans.

Overvej malingens glans!